CLOSE
CLOSE

Automatizari porti BFT – cheia pentru un viitor mai sigur

Automatizari porti reprezinta cea mai simpla si eleganta solutie pentru a va securiza locuinta. Pe piata din Romania gasiti automatizari porti batante si automatizari porti culisante, realizate de zeci de producatori de incredere. Printre cei mai cunoscuti producatori de automatizari se numara si BFT.

Producatorul de automatizari porti BFT are o vechime de 30 de ani in aceasta industrie. Acesta produce kit-uri, motoare si accesorii atat pentru automatizari porti batante, cat si pentru automatizari porti culisante. Printre accesoriile concepute de BFT se numara telecomenzi, lampi de semnalizare, centrale de comanda, selectoare si fotocelule.

Automatizari BFT sunt caracterizate de inovatie, flexibilitate, fiabilitate, rezistenta si design deosebit. Aceste automatizari porti BFT pot fi utilizate fie in zone rezidentiale, fie in zone comerciale sau industriale. De 30 ani, acest producator pune pe primul loc siguranta si confortul creat pentru cei care doresc sa-si achizitioneze automatizari porti batante sau culisante. Kit-uri produse de BFT sunt: Kit BFT PHOBOS N L, Kit BFT PHOBOS N L BT THALIA, Kit BFT PHOBOS AC A50, Kit automatizare BFT Deimos BT.

     Kit automatizare BFT PHOBOS N L este un kit potrivit pentru porti batante care au lungimea canaturilor de maxim 5 metri si poate actiona porti cu greutate de pana in 250 kg. Un kit Kit BFT PHOBOS N L este compus din: doua motoare PHOBOS N L, telecomanda radio BFT Mitto 4, lampa de semnalizare BFT Radius – R1 24, fotocelule BFT 130, selector cu cheie BFT Q.BO KEY WM.

     Kit automatizare BFT PHOBOS N L BT THALIA este un kit destinat portilor batante cu lungimea canaturilor de pana in 5 metri. Kit-ul este prevazut cu un limitator de sfarsit de cursa magnetic si cu centrala de comanda Thalia. Componentele kit-ului BFT PHOBOS N L BT THALIA sunt: doua motoare PHOBOS N BT, telecomanda radio BFT Mitto 4, lampa de semnalizare BFT Radius – R1 24, fotocelule BFT 130.

Kit automatizare BFT PHOBOS AC A50 este un kit potrivit pentru automatizari porti batante cu lungimea canaturilor de maxim 5 metri. Kit-ul este compatibil cu porti batante care au greutatea de pana in 500 de kg, fiind prevazut cu o unitate de comanda de 230 V.

Kit automatizare BFT Deimos BT este un kit special realizat pentru porti culisante cu greutatea de maxim 500 de kg. Acest kit este prevazut cu un limitator de sfarsit de cursa electromecanic si are o viteza de 12m/min. Componentele kit-ului BFT Deimos BT sunt: un motor BFT Deimos BT de 24 V si receptor radio inclus, fotocelule BFT FL 130 B, telecomanda BFT Mitto 2, cheie de deblocare BFT CLS.

Orice automatizare BFT va aduce un plus de siguranta, de confort si de protectie. Prin achizitionarea unui produs BFT, veti uita de grijile unui eventual jaf sau alte probleme asemanatoare. Automatizarile BFT sunt caracterizate de eficienta, rezistenta si durabilitate.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Call Now Button
X