CLOSE
CLOSE

Automatizari porti Proteco – calitate la cele mai bune preturi

   Proteco este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de automatizari din lume. Automatizarile produse de ei sunt caracterizate de rezistenta, fiabilitate, durabilitate, la preturi accesibile. Produsele Proteco sunt destinate pentru automatizari porti batante, amplasate in zone rezidentiale, comerciale si industriale.

Toate dispozitivele Proteco sunt special realizate pentru a oferi protectie si fiabilitate si rezista o lunga durata de timp. Materialele din care sunt confectionate produsele sunt de calitate superioara si sunt construite potrivit unor standarde ridicate. Automatizarile Proteco sunt comercializate sub forma de motoare si kit-uri de cea mai buna calitate. Printre cele mai eficiente produse se numara: Kit Proteco Aster 5, Kit Proteco ACE 4 TI si Motor Proteco LEADER 5 24 TI.

Kit automatizare Proteco Aster 5 este un kit conceput special pentru porti batante cu canaturi de pana in 3 metri si greutate de maxim 250 kg. Cea mai importanta caracteristica a kit-ului este rezistenta, datorata materialelor din care este confectionat: aluminiu, inox, bronz si otel. Motorul kit-ului este silentios, fiabil si robust. Kit-ul este alcatuit din urmatoarele elemente: brate de actionare electromecanic de 230 V, doua telecomenzi radio, card electronic Q60RA, lampa de semnalizare, selector cu cheie, cuplu de fotocelule protectie.

Kit automatizare Proteco ACE 4 TI este un kit potrivit pentru porti batante cu lungimea canaturilor de maxim 3 metri. Acest kit este rezistent, fiabil, silentios si va garanteaza siguranta si confort maxim. Un kit Kit Proteco ACE 4 TI are urmatoarele componente: doua motoare 230 V, unitate de comanda cu receptor incorporate, lampa de semnalizare, doua telecomenzi, selector cu cheie, o pereche de fotocelule.

Motor automatizare Proteco LEADER 5 24 TI este un motor liniar de 24 Vdc, destinat pentru porti batante cu lungimea canaturilor de pana in 3 metri. Acest motor este prevazut cu o tija de inox, dar si cu sistem de blocare si deblocare.

Automatizarile de tip Proteco sunt rezistente la conditii meteorologice nefavorabile sau la orice fel de temperatura. Acestea pot fi utilizate in zone rezidentiale si mai putin in zone comerciale sau industriale. Achizitionarea unei automatizari Proteco va asigura o viata lipsita de griji, unde vor predomina siguranta, confortul si protectia.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Call Now Button
X