CLOSE
CLOSE

Afișez 1 - 36 din 209 rezultate

Articole

Cum aleg automatizarea pentru poarta batanta ?

Daca aveti o poarta batanta cu o singura aripa sau cu doua aripi si doriti sa instalati un sistem de automatizare pentru acestea, trebuie sa cunoasteti cateva lucruri si caracteristici de care trebuie neaparat sa tineti cont.

Lungimea aripii ( foii sau canatului ) de poarta. Daca de exemplu aveti o poarta batanta din doua aripi cu lungimea de 2 metri, veti cauta un kit de automatizare poarta batanta cu motoare calibrate pentru 2 metri sau mai mare. Va recomandam sa luati motoare mai mari, mai ales daca portile sunt acoperite cu policarbonat, tabla sau lemn. Placate in acest fel, ele vor fi portante si atunci cand bate vantul, motoarele nu vor putea sa deschida sau inchida portile, existand riscul arderii acestora sau poarta sa ramana deschisa.

Greutatea unei aripi ( foaie sau canat ) de poarta. Trebuie calibrata puterea motorului functie de greutatea aripii portii pe care se va monta acesta. Este bine luata in calcul o rezerva de forta de cel putin 20% mai mare pentru a nu sprasolicita motorul.

Dimensiunea stalpului portii. In functie de latimea stalpului, acolo unde se afla montate balamalele aripii de poarta, motoarele care se pot monta sunt liniare, articulate sau ingropate. Pentru stalpi mici, atunci cand de la mijlocul balamalei pana la fata interioara a stalpului portii nu este mai mult de 120 mm, se poat monta motoare liniare. ( Sunt si anumite motoare liniare care se pot monta daca aceasta distanta este de 150 mm ). Pentru stalpi grosi se monteaza motoare cu brat articulat. Atunci cand nu exista spatiu suficient, sunt stalpii foarte lati sau se doreste sa nu se vada motoarele, se vor monta motoare ingropate.

Ciclu de lucru. In functie de cate actionari pe ora sau zi avem nevoie sa folosim, vom cauta motoare cu un ciclu de lucru cat mai mare. Recomandarea ar fi sa fie cat mai mare pentru a nu se incalzi si arde motoarele.
Descriere

Automatizari porti batante

Reprezinta cel mai eficient mod de a oferi confort si siguranta unui spatiu printr-o poarta automata.

 • REUNIT este un magazin online de automatizare poarta batanta care pune la dispozitia doritorilor o gama larga deautomatizari poarta batanta, potrivite pentru orice aspect arhitectural.
 • Toate informatiile despre modul de instalare si de functionare a acestor produse de automatizare sunt regasite in catalogul nostru online de produse pentru automatizare poarta batanta.

 Ce este o poarta batanta ?

 • O poarta batanta poate avea unul sau doua canate si se deschide prin actionarea unor balamale.
 • Ea este potrivita pentru spatiile rezidentiale si pentru cele comerciale, fiind folosita deseori si in centrele industriale.
 • Daca alegeti o automatizare poarta batanta din catalogul nostru, va veti putea bucura de functionalitatea, durabilitatea si de calitatea ridicata a produselor.

 Cum se realizeaza o automatizare poarta batanta ?

 • Automatizarea unei porti batante este cea mai buna alegere pe care o puteti lua in ceea ce priveste confortul si siguranta dumneavoastra.
 • In functie de zona in care este amplasata automatizarea, de spatiul disponibil si de aspectul arhitectural, va puteti decide asupra unei automatizari porti batante potrivite.
 • Puterea motorului, tipul acestuia si caracteristicile portilor batante sunt unele dintre detaliile ce trebuie luate in considerare inainte de a achizitina o poarta automata batanta.

 Ce trebuie sa iei in considerare inainte de a te decide asupra unei automatizari porti batante ?

 • Pe langa spatiul disponibil si designul zonei, caracteristicile portilor, mai precis ale canatelor, sunt cele mai importante aspecte care trebuie analizate inainte de a alege o automatizare poarta batanta.
 • Greutatea, lungimea si numarul canatelor sunt cele care diferentiaza si care fac mai usoara decizia in ceea ce priveste automatizarea portilor batante.
 • Achizitionati o poarta automata batanta potrivita pentru poarta dumneavoastra pentru a va putea bucura de toate beneficiile aduse de aceasta.

 Doriti o solutie estetica, care sa nu modifice aspectul arhitectural, dar care sa aduca toate beneficiile unei automatizari porti?

 • Solutia este automatizari porti batante!
 • Motoarele pentru porti automate batante care va sunt puse la dispozitie de reunit.ro au mai multe forme, ceea ce inseamna o integrare potrivita in orice aspect arhitectural.
 • Astfel, puteti alege dintr-o gama larga de motoare lineare, motoare ingropate si motoare cu brat articulat.
 • Totodata, va punem la dispozitie atat motoare, cat si kit-uri si sisteme kit pentru automatizare porti batante.
 • Ele sunt clasificate in functie de tipul motorului si contin toate informatiile necesare care va ajuta sa luati decizia potrivita.

 De ce sa alegi automatizari porti batante ?

 • Sunt multe si variate beneficiile pe care orice automatizare poarta batanta le aduce, iar printre cele mai importante se numara confortul si siguranta.
 • Confortul oferit de automatizari porti batante inseamna usurinta in manevrarea portilor, mai precis, posibilitatea deschiderii si inchiderii portilor prin intermediul unei telecomenzi sau al sistemului GSM.
 • Siguranta automatizarilor reprezinta certitudinea ca nimeni, inafara de dumneavoastra si de cine doriti dumneavoastra, nu va putea manevra portile.

 Care este diferenta dintre portile batante si portile culisante ?

 • Diferenta dintre portile batante si portile culisante este realizata doar prin modul de deschidere si prin zonele in care sunt utilizate.
 • Confortul si siguranta aduse de aceste doua tipuri de automatizari sunt asemanatoare, singurele deosebiri fiind realizate de tipul motorului.
 • Portile batante au deschidere realizata prin actionarea unor balamale si nu au nevoie de mult spatiu pentru a fi montate, in timp ce portile culisante au deschiderea prin culisare pe o sina si au nevoie de un spatiu mult mai mare.
 • In zonele rezidentiale sunt folosite cel mai adesea portile batante, in cele industriale cele culisante, in timp ce in zonele comerciale se gasesc ambele tipuri de porti.

Preturi aici !

Cumperi fara griji pe REUNIT.ro

X
Call Now Button