CLOSE
CLOSE

Afișez 1 - 36 din 141 de rezultate

Articole

Cum aleg automatizarea pentru poarta culisanta ?

Daca aveti o poarta culisanta si doriti sa instalati un sistem de automatizare pentru acesta, trebuie sa cunoasteti cateva lucruri si caracteristici de care trebuie neaparat sa tineti cont :

Greutatea aripii ( foii sau canatului ) de poarta. Daca de exemplu aveti o poarta culisanta de 400 kg, veti cauta un kit de automatizare poarta culisanta cu motor calibrat pentru 400 de kg sau mai mult. Va recomandam sa luati motoare mai mari, mai ales daca poarta este acoperita cu policarbonat, tabla sau lemn. Placata in acest fel, poarta va fi portanta si atunci cand bate vantul, motorul nu va putea sa deschida sau inchida poarta, existand riscul arderii acesteia sau poarta sa ramana deschisa. Trebuie calibrata puterea motorului in functie de greutatea aripii portii pe care acesta trebuie sa o deplaseze de pe inchis pe deschis si viceversa. Este bine luata in calcul o rezerva de forta de cel putin 20% mai mare pentru a nu sprasolicita motorul.

Lungimea aripii ( foii sau canatului ) de poarta. De regula motoarele pentru automatizarea portilolor culisante sunt proiectate si realizate de producator pentru o anumita greutate si o anumita lungime a aripii de poarta. Un motor pantru 400 de kg si 6 metri va putea actiona o poarta de maxim 400 de kg si maxim 6 metri. Peste aceste valori motorul nu poate functiona in parametrii proiectati. Verificati cu atentie aceste valori.

Ciclu de lucru. In functie de cate actionari pe ora sau zi avem nevoie sa folosim, vom cauta motoare cu un ciclu de lucru cat mai mare. Recomandarea ar fi sa fie cat mai mare pentru a nu se incalzi si arde motoarele.
Descriere

Automatizari porti culisante

 • Automatizari porti culisante reprezinta o solutie eleganta prin care oferiti protectie unui spatiu rezidential, comercial si industrial.
 • Catalogul online de automatizare poarta culisanta pe care reunit.ro il pune la dispozitia doritorilor de automatizari porti contine informatii complete despre caracteristicile tehnice ale produselor si despre modul de instalare si de utilizare al acestora.
 • Aici gasiti orice produse de automatizare incepand cu motor poarta culisanta si pana la accesorii poarta culisanta.

Ce este o poarta culisanta?

 • poarta culisanta este o poarta care se deschide prin culisare pe o sina cu ajutorul unor roti.
 • Deschiderea si inchiderea unei porti culisante se realizeaza prin miscari stanga – dreapta.
 • Automatizarea portilor culisante este modul prin care alegeti sa va bucurati de confort, siguranta si protectie in orice spatiu privat sau public.

Ce trebuie sa iei in considerare inainte de a te decide asupra unei automatizari porti culisante?

 • automatizare poarta culisanta trebuie aleasa in functie de mai multe caracteristici ale portilor si ale zonei in care acestea sunt amplasate.
 • Cel mai important detaliu care trebuie luat in considerare inainte de a achizitiona o poarta automata culisanta este greutatea portii.
 • In plus, designul si spatiul disponibil in zona, dar si lungimea canatului portii trebuie analizate pentru a va asigura ca produsul de automatizare se potriveste aspectului zonei si al portilor.

Doriti o solutie estetica, care sa nu modifice aspectul arhitectural, dar care sa aduca toate beneficiile unei automatizari porti?

 • Solutia este automatizari porti culisante! Indiferent de forma pe care o alegeti (motor, kit sau sistem kit), pe automatizari.store.ro gasiti tot ce va doriti.
 • Pentru a va usura decizia, catalogul online este impartit in categorii foarte bine delimitate si contine informatii importante despre fiecare produs in parte.

De ce sa alegi automatizari porti culisante?

 • Avantajele pe care orice poarta automata culisanta ofera sunt numeroase si aduc satisfactie in orice zona sunt instalate.
 • Confortul si siguranta sunt cele mai importante beneficii care vin alaturi de fiecare automatizare poarta.
 • Usurinta in deschiderea portilor, care este realizata prin intermediul unei telecomenzi sau al unui sistem GSM, este o forma de confort oferita de automatizari porti culisante.
 • Siguranta ca doar dumneavoastra si cei carora le oferiti incredere pot actiona portile automate este un alt beneficiu pe care doar automatizarile le pot realiza.

Care este diferenta dintre portile culisante si portile batante?

 • Diferenta dintre portile culisante si portile batante este realizata prin modul de deschidere si prin zonele in care sunt cel mai des utilizate.
 • Cea de-a doua diferenta este reprezentata de forma motorului pe care il are automatizarea.
 • Portile culisante au deschiderea prin culisare pe o sina si au nevoie de un spatiu mare, in timp ce portile batante au deschidere realizata prin actionarea unor balamale si nu au nevoie de mult spatiu pentru a fi montate.
 • In zonele industriale portile culisante sunt folosite frecvent, in zonele rezidentiale cele batante, in timp ce in zonele comerciale se gasesc ambele tipuri de porti.

Ce este o poarta autoportanta si cu ce deosebeste de o poarta culisanta?

 • Portile autoportante se aseamana cu portile culisante, diferenta constand in distanta fata de sol.
 • Aceste porti autoportante nu ating solul, evitand astfel depunerea de gheata sau de pamant sub poarta.

Preturi aici !

Cumperi fara griji pe REUNIT.ro

X
Call Now Button