CLOSE
CLOSE

Afișez 1 - 36 din 45 de rezultate

Articole
Descriere

Automatizari usi de garaj

Automatizari usi de garaj

Automatizari usi de garaj pe care vi le pune la dispozitie automatizari.store.ro sunt potrivite pentru orice aspect arhitectural. Catalogul cu produse de automatizare usa garaj ofera automatizari de 24 Vdc si 230 Vac.

   Actionarea usilor de garaj automate se realizeaza prin automatizari usi garaj prin intermediul telecomanda sau cu telefonul inteligent, receptorul putand primi comenzi de la un numar nelimitat de transmitatoare. Structura unei usi de garaj are un aport semnificativ in siguranta si fiabilitatea usilor de garaj, tocmai de aceea trebuie luata in considerare inainte de a achizitonarea unei automatizari usi de garaj.

Ce este o usa de garaj sectionala si cum o automatizez?

   Usa de garaj sectionala este o usa formata din mai multe sectiuni, care se deschide prin glisare. Deoarece deschiderea ei se realizeaza paralel cu tavanul, spatiul de care va puteti bucura in interiorul unui garaj nu este micsorat datorita acestor usi de garaj sectionale.

   Automatizari usi de garaj sectionale pe care le gasiti in catalogul online al automatizari.store.ro sunt potrivite oricarui garaj rezidential. Automatizarea acestui tip de usa este foarte usor de realizat, fiind recomandata pentru cazurule in care usa se deschide la drumurile pietonale sau in sosea.

Ce este o usa de garaj basculanta si ce automatizare sa aleg?

   Usa de garaj basculanta este cel mai utilizat tip de usa, fiind formata dintr-o singura bucata. Deschiderea oricarei usi de garaj basculante se poate realiza atat in interiorul, cat si in exteriorul garajului.

   Pentru garajele rezidentiale care au usi basculante si au deschiderea la sosea sau spre drumuri pietonale sunt recomandate automatizari usi de garaj basculante.

Ce este o usa de garaj culisanta si cum sa aleg automatizarea potrivita?

   Usa de garaj care se deschide prin glisare pe o sina este usa de garaj culisanta. Cel mai adesea, acest tip de usa este utilizat in zonele industriale datorita greutatii mari a acesteia. Deschiderea si inchiderea prin glisare este mai usor de realizat atunci cand usile de garaj sunt solide.

   Alegeti automatizari usi de garaj culisante pentru a aduce siguranta si protectie in orice zona, fie ca este insustriala sau comerciala, fie ca este rezidentiala.

Ce este o usa de garaj plianta si cum o automatizez?

   Plierea sectiunilor si strangerea lor in partea de sus a garajului este specific oricarei usi de garaj pliante. Usa de garaj plianta este potrivita atat spatiilor industriale, cat si spatiilor rezidentiale, dar ponderea cea mai mare de utilizare este in rezidential.

   Automatizari usi de garaj pliante sunt disponibile in variante de 24 Vdc si 230 Vac si se potrivesc oricarui tip arhitectural.

Ce este un oblon echilibrat si ce automatizari sunt compatibile cu el?

   Un oblon echilibrat are inchiderea realizata prin rularea intr-o cutie pozitionata in partea de sus a garajului. Aceste rulouri echilibrate sunt potrivite pentru zone rezidentiale in care spatiul este redus.

   Daca alegeti automatizari obloane echilibrate, va veti putea bucura de o automatizare sigura si fiabila.

Ce beneficii aduce o automatizare usa de garaj?

   Confort si sigurantaProtectie si fiabilitateUsurinta in utilizare si de multe alte beneficii va puteti bucura daca alegeti o usa de garaj automata. Doar posesorul automatizarii decide cine poate sa o actioneze, chiar daca folositi telecomanda, chiar daca folositi sistemul GSM. Siguranta ofera certitudinea ca doar cei autorizati pot intra in interiorul unui garaj, iar protectia este realizata prin accesoriile care au rol in evitarea accidentelor.

   Indiferent de forma automatizarii (motor, kit, sistem kit), de tipul usii de garaj (sectionala, basculanta, culisanta, plianta, obloane echilibrate) si de zona (rezidential, comercial, industrial), automatizari.store.ro va pune la dispozitie un catalog online in care sigur gasiti ceea ce cautati.

Preturi aici !

Cumperi fara griji pe REUNIT.ro

X
Call Now Button