CLOSE
CLOSE

Technomaster isi mareste echipa! Hai si tu sa faci parte din ea!

Manager departament service

Suntem o companie care tinde sa atinga perfectiunea prin serviciile oferite si care investeste in permanenta in dezvoltarea profesionala a angajatilor. Sustinem munca in echipa si incurajam solidificarea relatiilor dintre angajati.

    Firma noastra are mai multe departamente si este intr-un progres continuu.

    Noi cautam coleg/a pentru departamentul de service, format din oameni tineri, dinamici, sociabili si mereu disponibili sa ofere o mana de ajutor atunci cand este necesar.

    Experienta nu este un criteriu de baza, asadar primul pas catre noi este deja facut. Suntem in cautare de tineri cu disponibilitate de colaborare, creativi, entuziasti si dornici sa invete lucruri noi si sa se dezvolte atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

    Daca ai cunostinte de operare PC si stii sa te documentezi cu privire la anumite concepte care nu-ti sunt familiare, atunci te indemnam sa faci si cel de-al doilea pas si sa ni te alaturi sa ne cunoastem mai bine!

Departamentul de vanzari

    Daca te intrebi cine suntem noi, iti spunem ca suntem o companie care pune la dispozitie servicii eficiente si de calitate si care este in continua dezvoltare. Technomaster este alcatuita din mai multe departamente care colaboreaza intre ele.

    Noi cautam un coleg/a pentru departamentul de vanzari, departament format din oameni sociabili si dinamici care te vor ajuta oricand ai nevoie

Content Writer

    O sa incep prin a spune cine suntem noi! O companie care investeste constant in echipamente automatizate de ultima generatie. Firma noastra este alcatuita din mai multe departamente si este intr-o continua dezvoltare.

    Noi cautam un coleg/a pentru departamentul de IT, format din oameni tineri, dinamici, sociabili, gata sa ofere o mana de ajutor cand este nevoie.

    Nu cautam oameni cu experienta, astfel ca este usor sa te incadrezi in cerintele noastre. Suntem in cautare de tineri entuziasti, sociabili, creativi, responsabili, dornici sa invete lucruri noi atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

X
Call Now Button