CLOSE
CLOSE

Confortul vine automat cu automatizari porti

Se spune ca lucrurile facute cu mana omului sunt sfinte si ca nu dau niciodata gres.  Replica ramane valabila si in zilele noastre chiar daca generatiile au evoluat si pare ca nu se mai tine cont de ceea ce se spunea  si facea candva. Noi promitem ca tinem cont doar ca am avea nevoie si de putin ajutor, si anume ceva automat, care ne-ar lua o parte din sarcini si ar face treaba in locul nostru ca sa ne putem ocupa de alte lucruri marete sau pur si simplu pentru un plus de confort personal.

    Insa lucrurile si in special activitatile automate ne schimba modul de viata in bine, oferindu-ne mai mult timp pentru noi. Un exemplu concret sunt automatizari porti. Este un sistem modern din ce in ce mai cautat de catre utilizatori pentru deschiderea si inchiderea portilor. Oare care este motivul popularitatii lor? Desigur ca securitatea, control total si confortul permanent sunt motivele principale.

    Automatizari porti, solutii de exceptie!

    Ati inteles bine! Automatizari porti sunt solutii pentru siguranta spatiului dumneavoastra. Portile automate se caracterizeaza prin rezistenta sportia impotriva efractiilor dar si conditiilor meteo nefavorabile, durata de viata, fiabilitate si nu in ultimul rand, confort maxim. Pentru cei nesiguri si cu dubii legate de functionare si actionarea acestor automatizari porti, le putem spune ca acestea se gasesc intr-o gama larga de modele si mai mult decat atat, pot fi accesorizate pentru un plus de siguranta. Automatizarile porti se impart in automatizari porti batante si automatizari porti culisante! Pot fi utilizate in numeroase domenii, de la cel rezidential, pana la cel industrial, oferind control total al portii printr-o simpla apasare de buton, cat si adaugarea diferitelor accesorii pentru sporirea sigurantei precum: fotocelule, lampi de semnalizare, selectoare.

      Ce face o automatizare poarta batanta?

    Automatizari porti batante se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, prin actionarea unor balamale si pot avea unul sau doua canate. Actionarea acestui tip de automatizare se face foarte eficient si prin mai multe modalitati: cu cartela, cod, cheie sau telecomanda care permite deschiderea si inchiderea portii automate de la distanta, fie ca va aflati in exterior sau in interior. Pentru alegerea sistemului de automatizare ideal, este necesara cunoasterea anumitor aspecte importante cum ar fi greutatea portii, lungimea portii cat si tipul stalpului.

    Un kit automatizare poarta batanta este alcatuit intotdeauna din:

  • Motor, care difera in functie de puterea acestuia si de tipul acestuia: liniar, cu brat articulat sau ingropat
  • Telecomanda, care functioneaza printr-o apasare de buton pe anumite frecvente de transmisie.

Optional, kit-urile pot fi completate de accesorii precum:

  • fotocelule;
  • lampa de semnalizare
  • receptor
  • selector

    Fiecare accesoriu are diferite caracteristici de care e nevoie sa tineti cont inainte de a achizitiona o poarta batanta automata.

    Automatizari porti culisante, pentru mai mult confort decat ati avut vreodata!

    Cum puteti sa va bucurati de mai mult confort fara pic de efort? Confortul a devenit indispensabil modului de viata in ziua de azi. Cu cat e maximizat, cu atat e mai bine. Automatizari porti culisante sunt sisteme ce va pot spori gradul de confort considerabil.

    Automatizari porti culisante sunt sistemele care are modul de deschidere si de inchidere prin glosare pe o sina cu roti. Este un mod elegant si silentios de a manevra poarta culisanta. Mai mult decat atat, poarta este actionata automat cu ajutorul unei telecomenzi, avand astfel control total si uitand de grija intrarilor prin efractie sau a vizitatorilor nedoriti.

    Un sistem complet de automatizare a portii culisante contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, telecomanda, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), lampa de semnalizare.

    Motorul pentru portile glisante are o constructie speciala, fiind necesara si o cremaliera, care permite glisarea portilor cu usurinta.

    Nu trebuie sa va sperie costurile ridicate de montaj sau modul dificil de instalare al automatizarii, deoarece noi va asiguram ca automatizarile pot fi montate direct de catre dumneavoastra, urmand instructiunile din manual si fara costuri suplimentare.

    Alegerea unei porti automatizate, fie batanta sau culisanta, va va aduce numeroase beneficii.  Simplitatea si comoditatea, sunt doua dintre cele mai importante avantaje ale automatizarilor. Deshiderea si inchiderea portilor cu o telecomanda , fara a fi nevoie sa coborati din masina sau sa iesiti din locuinta pe vremea rea, reprezinta metoda cea mai simpla dar si sigura de a preveni jafurile. Mai mult decat atat, oferiti un aspect elegant spatiului dumneavoastra. Suna destul de bine, nu?

    Intrebari sau nelamuriri? Contactati-ne!

    Suntem siguri ca vreti sa stiti mai multe iar sfaturile specialistilor nostri sunt pe intelesul oricui. Echipa noastra e mereu la dispozitia dumneavoastra oferindu-va solutii eficiente cu privire la automatizari, indiferent de caz.

   Site-ul nostru reunit.ro va asteapta deja cu produse noi si cu datele de contact pregatite!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Call Now Button
X