CLOSE
CLOSE

Motor poarta garaj – eficienta si fiabilitate

Motor poarta garaj este un element indispensabil al unei automatizari porti. In functie de tipul de motor, deosebim doua tipuri de porti automate: porti batante si porti culisante. In functie de caracteristicile unui motor poarta garaj, alegeti si automatizarea care vi se potriveste cel mai bine.

O automatizare poarta garaj are un rol foarte important in protejarea si siguranta locuintei dumneavoastra. Riscul ca o poarta garaj manuala sa fie sparta de hoti este mult mai mare decat cel al unei porti automate. Asadar, achizitionarea unei automatizari poarta nu va poate aduce decat beneficii.

Un kit automatizare poarta poate fi alcatuit dintr-un motor poarta garaj, o unitate de comanda, fotocelule, telecomenzi, receptoare, selectoare si alte accesorii foarte importante. Un motor poarta garaj are doua alimentari diferite: de 230 Vac sau de 24 Vdc. In cele mai multe cazuri, un astfel de motor are incorporate o unitate de comanda, un receptor sau un limitator de cursa electromecanic. Datorita ghidajului, un motor poarta garaj este usor de instalat si poate fi simplu de programat.

In functie de tipul de automatizare usa garaj pe care il alegeti (usa de garaj basculanta sau usa de garaj sectionala), trebuie sa selectati si un motor poarta garaj potrivit. Indiferent ca detineti o usa de garaj sectionala sau o usa de garaj basculanta, veti beneficia de aceleasi avantaje. Diferenta intre cele doua consta in structura lor: usa sectionala este alcatuita din mai multe sectiuni, in timp ce usa basculanta este formata dintr-o singura bucata. Ambele sunt prevazute cu dispozitive inteligente, care faciliteaza deschiderea si inchiderea lor.

Un motor poarta garaj are un rol definitoriu in cadrul unei automatizari usa de garaj. Din acest motiv, trebuie sa efectuati revizii periodic si sa va asigurati ca functioneaza corespunzator. Astfel, veti avea parte de o automatizare usa de garaj perfecta si veti scapa de grija unui eventual jaf.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Call Now Button
X